Zabava

Sestre Kardašijan ratuju zbog Bred Pita

Kanje Vest je prije par sedmica organizovao misu u crkvi na kojoj je pored drugih zvanica bio pozvan i Bred Pit. Porodice Kardašijan i Džener imale su priliku da nakon mise upoznaju glumca i da sa njim provedu ostatak popodneva.
Sestre Kardašijan ratuju zbog Bred Pita
Story.rsIzvor

Kloi i Kortni su, kako prenose strani mediji, bile oduševljene njegovom spontanošću i harizmom, ali on je više pažnje ipak posvetio Kortni.

– Njih dvije su konstantno bile u njegovoj blizini. Ostatak rijaliti porodice nije obraćao toliko pažnje na njega koliko njih dvije. Pokušavale su da mu udovolje i delovalo je kao da se takmiče iza sebe koja će mu biti interesantnija. Ipak, glumac je više pažnje posvetio Kortni – navodi izvor za inostrane medije.

Prema rečima izvora, Kloi i Kortni sada ne mogu da provode vrijeme u istoj prostoriji, jer ljubomora “kipti” na sve strane.

Iako mnogi fanovi vjeruju da se radi o običnom traču, nije tajna da su sestre Kardašijan i ranije ulazile u nesuglasice zbog momaka, para ili slave.

Anđelina Džoli je bijesna na bivšeg supruga, 55-godišnjeg glumca Breda Pita, zbog njegovog bliskog odnosa s porodicom Kardašijan. Naime, nakon što je Bred otišao na jednu od misa koje drži Kanje Vest, suprug Kim Kardašijan, strani su se mediji ubrzo raspisali o borbi Kloi i Kortni Kardašijan za naklonost glumca.

– Anđelina ne može podneti Kardašijan klan i ne želi da njena djeca budu u njihovoj blizini, Bredu je dala ultimatum: ili Kanje ili djeca – otkrio je izvor za strane medije.

Izvor napominje kako glumac nema nameru prekinuti prijateljstvo s reperom i porodicom Kardašijan.

– Sviđa mi se što u svijetu postoji Kanje, drugačiji je, imam osjećaj kao da je poremetio ustaljeni raspored. A tu je i njegova muzika, taj uticaj ne možemo poricati – rekao je nedavno Bred.

 

 

Portal Analitika