Crna hronika

Policija lišila slobode lice osumnjičeno za četiri krivična djela

Službenici Uprave policije su lišili slobode V.J. (33) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio četiri krivična djela na štetu sedam lica. 
Policija lišila slobode lice osumnjičeno za četiri krivična djela
Portal AnalitikaIzvor

V.J. je, kako se sumnja, u jednom ugostiteljskom objektu u Kolašinu nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrijebio vatreno oružje i ispalio više hitaca čime je ugrozio pet lica. Nije bilo povrijeđenih lica. V.J. se odmah nakon ovog događaja  vozilom udaljio u pravcu Podgorice. 
O događaju su obaviješteni policijski službenici CB Podgorica koji su ovo lice zaustavili i priveli u službene prostorije da bi on nakon privođenja uputio ozbiljne prijetnje dvojici policijskih službenika i pokušao fizički da ih napadne u čemu je sriječen. 
Nakon preduzetih mjera i radnji zbog počinjenog krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti V.J. je priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin na dalje postupanje zbog djela koja je počinio na području Kolašina. 
V.J. je priveden nadležnom državnom tužiocu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo laka tjelesna povreda. 
Za njega je državni tužilac donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do provoda nadležnom sudiji za istragu. 
 

Portal Analitika