Zabava

Džesika Simpson otkrila kako je smršala 45 kilograma

Džesika Simpson je u martu donijela na svijet treće dijete Birdi Mej, a nakon trudnoće u kojoj se mnogo ugojila, prioritet su joj njeno zdravlje i izgled.
Džesika Simpson otkrila kako je smršala 45 kilograma
Story.rsIzvor

Kako je sama otkrila, šest mjeseci od porođaja izgubila je 45 kilograma i veoma je ponosno na sebe.

Njen trener Harli Pasternak otkrio je da je ona u trećoj trudnoći imala preko 100 kilograma, pa su konsultacijama sa doktorom napravili plan da Džesiki pomognu da smrša i ponovo bude u formi i dobrog zdravlja.

Za razliku od drugih poznatih ličnosti koje se odlučuju za intenzivne treninge i boks, Džesikin režim je podrazumijevao hodanje, i to čak 14.000 koraka dnevno. Sve je to bio proces koji je trajao, piše B92.

Kada se Džesika oporavila od porođaja započeli su vježbanje sa 6.000 koraka dnevno, a u uveli su i neke male promjene u ishrani. Jela je lagane proteine i povrće tokom dana, tri obroka dnevno, sa dvije užine kao što je šaka badema, a bilo joj je dozvoljeno da tu i tamo s vremena na vrijeme malo zgreši.

Džesika je počela više da šeta sa svojom porodicom, ali i da hoda na traci dok gleda omiljenu seriju kod kuće. Tek kada je dostigla određenu spremnost i dobila dozvolu ljekara, ona je počela da radi intenzivnije treninge za cijelo tijelo, piše Eonline.com.

Isti trener pomogao joj je i kod prethodnih trudnoća da ponovo vrati staru kilažu pa je ostala vjerna klijentkinja jer nije htjela samo da dođe do toga da izgleda dobro, već da bude zdrava.

Portal Analitika