Fudbal

Opština Ulcinj saniraće svlačionice i druge prostorije Otrant Olimpika

Predsjednik fudbalskog kluba Otrant Olimpik, Nedžad Hasanaga, i drugi predstavnici kluba, sastali su se danas sa predsjednikom Opštine Ulcinj Ljorom Nrekićem i drugim predstavnicima užeg kabineta te opštine. Sastanak je održan po hitnom postupku zbog finansijske situacije u kojoj se klub trenutno nalazi. 
Opština Ulcinj saniraće svlačionice i druge prostorije Otrant Olimpika
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Otranta, na sastanku je odlučeno da će se Opština Ulcinj maksimalno angažovati za rješavanje navedene situacije, tako što će se, u saradnji s gradskim preduzetnicima, izvršiti hitna sanacija svlačionica i drugih pratećih prostorija radi osposobljavanja stadiona Olimpik za održavanje ligaških utakmica.

„U narednom periodu očekuje se intenzivnije angažovanje gradske uprave u procesu finansiranja i održavanja kluba s ciljem da se on sačuva i bude odskočna daska za mnoge mlade talente iz našeg grada. S tim u vezi, u narednom period očekuje se održavanje donatorske večeri na kojoj će prisustvovati svi gradski privrednici, kako bi klub funkcionisao na zdravim osnovama. Apelujemo na sve sugrađane, privrednike i ostale koji u ovom gradu vrše svoje životnei poslovne aktivnosti, da na bilo koji način koji je u njihovoj mogućnosti doprinesu razvoju i održavanju OFK Otrant Olimpik.

Portal Analitika