Marketing

Ponosni smo na jesenju šemu i mnoštvo sjajnih sadržaja

Televizija NOVA M sa ponosom predstavlja jesenju šemu, u kojoj smo spremili mnoštvo sadržaja za svačiji ukus. Naša televizija ponosna je članica United media grupe, a ove sezone gledaocima donosimo nešto sasvim novo i drugačije. Nudimo raznovrsne, sjajne sadržaje. 
Ponosni smo na jesenju šemu i mnoštvo sjajnih sadržaja
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Portal AnalitikaIzvor

Sa ponosom najavljujemo prenose utakmica fudbalske reprezentacije Crne Gore u okviru Kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, renomiranog UEFA-inog takmičenja. Osim toga, prenosićemo utakmice Evropskog prvenstva 2020. koje će se igrati u 12 gradova kao i kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Meč Crna Gora – Bugarska u petak 11. oktobra gledajte samo na Novoj M od 20:45, kao i revanš utakmicu protiv Kosova u ponedjeljak 14. oktobra, takođe od 20.45.

fudbalska-reprezentacija-crne-gore

Utakmice prati naša već poznata emisija “Veče sokola”, uživo od 20h, u kojoj vas očekuju sjajni sagovornici, uključenja reportera sa terena, očekvanja navijača i još mnogo toga.

Pored vrhunskog fudbala, na Novoj M i najbolja košarka. Sve utakmice KK Budućnost Voli, u renomiranom takmičenju - Eurokupu, samo na našoj televiziji. Nova sezona, nove ambicije. Košarkaši Budućnosti ponovo na evropskoj sceni.

eurokup-kk-buducnost-voli-novam

Nova sezona Eurokupa za crnogorskog šampiona, od oktobra na Novoj M!

Spremamo vam i sjajne show programe.

 vece-sa-ivanom-ivanovicem

Znate li gdje je Ivan Ivanović? Pa na Novoj M, svakog petka od 22h. Zabavni talk show “Veče sa Ivanom Ivanovićem” godinama je, sa razlogom, jedan je od najgledanijih u regionu. Ivan nastavlja da u opuštenoj atmosferi razgovara sa najpoznatijim svjetskim i domaćim gostima. Prepoznatljiv humor, najaktuelnije teme, dobra muzika i jos mnoga iznenađenja. Petkom samo na Novoj M.

medu-nama-novam
Nešto sasvim Novo, a dobro poznata tv lica – Maja Nikolić i Nataša Miljković u popodnevnoj emisiji “Među nama” svakog radnog dana od 18.30. Udobno se smjestite i gledajte aktuelna dešavanja, teme, reporterska uključenja, a sve sa najeminentnijim gostima i javnim ličnostima.

“Među nama” - Vaša doza najsvježijih aktuelnih tema, svakog radnog dana od 18.30 samo na Novoj M.

 super-talent-novam

 

Nova sezona najpopularnijeg show-a na svijetu - “Supertalent”, samo na televiziji Nova M. 

Ovaj show pokazaće svu raskoš talentovanih ljudi iz regiona. A ove godine podržavamo našeg malenog Mehmeda Nikezića, iz Bara koji je očarao hrvatski žiri. Vidjećemo pjevače, plesače, imitatore, ali i takmičare sa neubičajenim i nikad viđenim talentima. 

 Budite uz Tv Nova M, gledajte “Supertalenat”, nedjeljom u 20 i 15.

 centralni-dnevnik-novam

 

Informativni program Nove M  - najaktuelniji je, najbrži, najefikasniji, najkredibilniji, prvi u Državi - Centralni dnevnik, svakoga dana u 18h.

Vijesti u 11, 13 i 15h - mi vas informišemo prije svih, vaša doza najsvježijih informacija, samo na Novoj M.

 Ove jeseni spremili smo vam i najbolji filmski i serijski program. 

“Dva smo svjeta različita” - Igrani humoristički serijal baziran na sukobu selo-grad u postratnoj BiH. Glavni junak serije Fadil Opančić je priprosti i ambiciozni seljak kojeg njegova politička partija prebaci u grad kako bi se sakrila tragove o korupcijskoj aferi sa motokultivatorima. Njegove životne situacije će vas nasmijati do suza.

dva-smo-svijeta-razlicita-novam

“Dva smo svijeta različita” od 5. oktobra subotom i nedjeljom u 18.30 na Novoj M.

Druga sezona urnebesne komedije “Na granici”stiže nam sa “hrvatsko-bosanske granice”. U malenim mjestima uvijek se rađaju najintrigantnije priče. Vrhunska glumačka ekipa osvojiće vas krimi, ljubavnim i humorističnim dogodovštinama iz malog ličkog sela.

 na-granici-novam

“Na granici”, od ponedjeljka do cetvrtka u 22h.


Gledaćete i “Žigosane u reketu”, “Lud zbunjen normalan”, “Ujka - nove horizonte”.

zigosani-u-reketu-novam

Samo na Novoj M gledajte i najbolje turske serije rekordne gledanosti -

“Strasti orijenta”, “Gulperi”, “Crni biser” i mnoge druge, svakodnevno od 20.00h

 turska-serija-novam

Najbolji kviz na ovim prostorima, “Totalni obrt”,sjajna je porodična  igra za sve generacije. Do posljednjeg trenutka ne znate ko će biti pobjednik i koju će nagradu osvojiti.

 “Totalni obrt”, svakog radnog dana u 17.15 

 totalni-obrt-novam

“Mr. Kitchen” je vaša omiljena kulinarska emisija, svakog radnog dana od 16.40 na televiziji Nova M. Spremajte najukusnija jela sa glumcem Slobodanom Stefanovićem.

 mr-kitchen-novam

Za najmlađe gledaoce pripremili smo legendarnu “Kefalicu”. Kako djeca vide i tumače određene pojmove i događaje. To će vas oraspoložiti i nasmijati, a najmlađe i naučiti mnogo čemu. 

kefalica-novam

 Kefalica svakog radnog dana od 09.00h na Novoj M

 Najsvejžije vijesti iz oblasti ekonomije pratite samo u našem ekonomskom žurnalu –“Kapital”, nedjeljom od 12.45.

kapital-novam

Vikende neizostavno provedite uz Novu M i našu Leu Kiš. “Popodne sa Leom Kiš” nedjeljom od 16h. A doza dobre muzike čeka vas u raspjevanoj “Grand paradi” nedjeljom veče.

 

lead-kis-novam
 

Hvala vam na povjerenju!

Vaša Nova M

 

Portal Analitika