Vaterpolo

Jadran predstavio tim za novu sezonu

Vaterpolo klub Jadran Carine, predstavio je ekipu za novu takmičarsku sezonu.
Jadran predstavio tim za novu sezonu
Portal AnalitikaIzvor

Trener Petar Radanović moći će da računa na 18 igrača za utakmice Regionalne lige, Lige Šampiona, domaćeg prvenstva i Kupa, a prosjek starosti prvog tima je 20 godina.

Predsjednik Jadrana Đuro Marić istakao je da je posebno zadovoljstvo što je Jadran predstavio ekipu koja je jedna od najmlađih ekipa u Evropi.

“Pred nama je izazovna sezona u svakom smislu, nastupamo na četiri fronta. Vjerujem da će ovi momci i ove godine potvrditi svoj kvalitet i na najbolji način reprezentovati grad, klub i sportsku Crnu Goru”, naglasio je Marić.

Zahvalio se svima onima koji pomažu Jadran, svim donatorima i sponzorima.

Direktor crnogorskog najtrofejnijeg kluba Miloš Mračević zahvalio se prisutnima i pozvao ih da 28. septembra dođu na Škver i bodre Jadran protiv Partizana, u drugom kolu Regionalne lige.”

Takmičarska sezona je počela i to na onaj pravi način, pobjedom u Splitu protiv imenjaka. Želim vam da u ovoj večeri svi zajedno uživamo, kao i u nastupajućoj sezoni“, poručio je Mračević.

JADRAN CARINE DOMAĆIN 2. KOLA REGIONALNE VATERPOLO LIGE: PROTIV PARTIZANA UZ PODRŠKU NOVLJANA

Hercegenovski Jadran Carine domaćin je 2. kola Regionalne vaterpolo lige i dočekaće ekipu beogradskog Partizana, 28. septembra u 19 časova na bazenu “Jadran”,  na Škveru.

Novljani su takmičarsku sezonu startovali pobjedom protiv splitskog Jadrana ( 11:9 ), a pred svojom publikom pokušaće da nadigraju i Beograđane.

Trener Petar Radanović kazao je da je Partizan mlada ekipa, koja je izuzetno poletna.

“Prepoznatljiv je stil igre Partizana već godinama. Partizan je ekipa koja je sportski agresivna u igri. Međutim, smatram da ako mi budemo na nekom našem određenom nivou igre i ako budem pristupili utakmici na pravi način, zaista se onda mi pitamo i pobjedu bi trebalo da zaslužimo i uzmemo”, jasan je Radanović.

Trener Novljana je pozvao sve navijače i ljubitelje vaterpola da dođu u što većem broju na Škveru.

“Pozivam navijače, sportske prijatelje i ljubitelje vaterpola da dođu i da nas bodre na domaćem terenu i da zajedno proslavimo, nadam se, pobjedu”, kazao je Radanović.

Dodao je da će sa tom utakmicom Jadran vjerovatno zatvoriti otvroreni bazen na Škveru, do narednog proljeća.

“Nakon zatvaranja bazena na Škveru , utakmice ćemo igrati u zatvorenom bazenu Instituta Igalo”, pojasnio je Radanović.

Portal Analitika