Crna hronika

Uhapšen Viktor Šuntić

Policija je u Beranama uhapsila V. Š. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo pokušaj ubistva u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Kako prenosi TVCG, uhapšen je Viktor Šuntić. On je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je za njega donio rješenje o zadržavanju u policijski prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu, saopštio je Miodrag Božović načelnik Centra bezbjednosti Berane.
Ilustracija
Ilustracija
Portal Analitika/TVCGIzvor

Prema njegovim riječima sumnja se da je V. Š. 1. jula ove godine oko 21.30 časova, u ulici 29. novembar u Beranama, hicima iz vatrenog oružja pokušao da ubije S. J, koji je tom prilikom teško povrijeđen.

„Službenici CB Berane i Sektora kriminalističke policije su u cilju rasvijetljavanja ovog krivičnog djela preduzeli niz operativnih i taktičkih mjera i radnji koje su rezultirale rasvijetljavanjem ovog krivičnog djela i identifikovanjem osumnjičenog lica. V. Š. je lišen slobode u Podgorici od strane službenika CB Podgorica, a nakon toga sproveden u CB Berane na dalje postupanje”, rekao je Božović.

Portal Analitika