Politika

Jednoglasan i DPS Kolašin: Đukanović za predsjednika, Marković za zamjenika partije

Mjesni odbori OO Demokratske partije socijalista Kolašin na sjednicama održanim tokom septembra jednoglasno su za predsjednika DPS Crne Gore predložili dosadašnjeg predsjednika Mila Đukanovića, a za zamjenika predsjednika Duška Markovića.
Jednoglasan i DPS Kolašin: Đukanović za predsjednika, Marković za zamjenika partije
Portal AnalitikaIzvor

“Nedvosmisleno je data podrška aktuelnom vođstvu partije, zahvaljujući kome se Demokratska partija socijalista, dugi niz godina prepoznaje u crnogorskom drustvu kao apsolutni lider na političkoj sceni. Đukanović je, sa svojim najbližim saradnicima, predvodio procese identitetske, ekonomske, evropske i ukupne emancipacije našeg društva, pa je OO DPS Kolašin jednoglasno predložio da naša partija, a time i Crna Gora, nastavi putem napretka”, naveli su u kolašinskom odboru te stranke.

Kako ističu, u susret VIII Kongresu sve sprovedene aktivnosti još jednom su pokazale snagu i spremnost njihove infrastrukture da odgovori svim zahtjevima savremenog političkog djelovanja.

“Ipak, osjećamo obavezu i odgovornost da u narednom periodu dodatno intenziviramo političko djelovanje našeg Opštinskog odbora u Kolašinu i time damo doprinos još boljem kvalitetu  življenja u Kolašinu i još ubjedljivijim pobjedama naše partije”, poručili su iz DPS Kolašin.

Portal Analitika