Zabava

Jelena Karleuša: Duško je zaslužio veliko izvinjenje

Godinu za nama obeležio je skandal Karleuša – Vranješ. 
Jelena Karleuša: Duško je zaslužio veliko izvinjenje
Story.rsIzvor

Sve je počelo tračevima o navodnoj romansi pjevačice i fudbalera, a onda su u javnosti počele da se pojavljuju golišave fotke koje je Jelena, navodno, slala Vranješu.

Epilog znamo – mjeseci golotinje na naslovnim stranama domaćih medija i više od 100 tužbi.

Međutim, iako se povodom ovoga oglašavao i fudbaler Duško Tošić, Jelenin suprug i na društvenim mrežama, fotografijama, svima stavio do znanja da je uz suprugu, u medijima ga nema već mjesecima.

Baš zbog ovoga sada se javila Jelena Karleuša i suprugu javno poslala poruku.

Ona je na Instagram nalogu objavila sledeće:

– Divim se Dušku. Ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba UČITI. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima.

jelena-karleusa-instagram-printscreen-768x1365

Inače, Duško Tošić i Ognjen Vranješ sreli su se nedavno prvi put nakon skandala.

Susret se odigrao  na stadionu Partizana, gdje su obojica došla da prate derbi utakmicu između Crvene zvezde i Partizana.

Kako navodi “Kurir”, Vranješ se sve vrijeme smijao gledajući u pravcu Jeleninog supruga, dok Duško nije skrivao netrpeljivost prema kolegi, što je odavalo njegovo namršteno lice. Prijatelji koji su došli sa Tošićem tvrde da se sve vrijeme suzdržavao da ćerkica ne primjeti da je neraspoložen, pa se trudio da priča sa njom kako bi joj skrenuo pažnju sa svega.

Portal Analitika