Politika

Demokrate DPS-u: Uzalud se pravdate, uhvaćeni ste u prevari

Potreba za obmanjivanjem građana se u Demokratskoj partiji socijalista širi kao kijavica. Sada je zahvatila cio njihov poslanički klub, koji potpisuje saopštenje u kojem su nastavili s obmanama, saopštile su danas Demokrate, poručujući da je DPS uhvaćen u prevari.
Demokrate DPS-u: Uzalud se pravdate, uhvaćeni ste u prevari
Portal AnalitikaIzvor

Kako su istakli u Demokratskoj Crnoj Gori, njihovo prethodno saopštenje, u kom su otkrili da DPS predloge Ženske političke mreže predstavlja kao svoje, natjeralo je tu partiju da prizna da je veću zastupljenost žena na izbornim listama inicirala Ženska politička mreža.

“Ali, to što su uhvaćeni u prevari im nije smetalo da nastave da insistiraju na tome da su veću zastupljenost žena na izbornim listama predložili oni. “Niko drugi”, dodaju ponosno, samo ostaje nepoznato s obzirom na šta imaju da budu ponosni. S obzirom na prisvajanje predloga Ženske političke mreže? To samo govori o razmjerama njihove potrebe za obmanjivanjem građana. To je kod njih odavno na patološkom nivou. Ali, džaba vam obmane. Ženska politička mreža vas je “upecala”. I uzalud se pokušavate opravdati”, zaključile su Demokrate.

Portal Analitika