Društvo

Novi snimak: Vujošević navodno tvrdi da je Stanković ucijenjen već 20 godina

Odbjegli biznismen Duško Knežević objavio je danas novi, treći, snimak o navodnoj korupciji u crnogorskom pravosudju i to dok je jedan od glavnih akreta sekretar Tužilaštva Nenad Vujošević saslušavan povodom optužbi da je dio kriminalne grupe koju je formirao Knežević.
Novi snimak: Vujošević navodno tvrdi da je Stanković ucijenjen već 20 godina
Portal AnalitikaIzvor

Na novom snimku sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević navodno prepričava svoj sastanak Vrhovnim državnim tužiocem Ivicom Stankovićem u Igalu i obavještava Kneževića da se Stanković "uozbiljio" kada je čuo da će izaći snimak sa informacijom da je navodno uzimao novac.

Potom navodno Stanković daje uputstvo Vujoševiću da se obrati tužiteljki Lidiji Vukčević, koja navodno pristaje da se iz pritvora pusti Dejan Sekulić, ali kaže da za to mora dobiti saglasnost SDT-a Milivoja Katnića.

Vujošević kaže da je  Stanković ucijenjen već 20 godina, da je znao imena svih firmi kojima je tužilaštvo trebalo da deblokira novac, a za šta je navodno Stanković prethodno uzimao mito. Vujošević ga obavještava da zna da je njegov sin sa izvjesnim Boričićem od Kneževića navodno zahtijevao da njemu daje novac za tužioce, da on bude posrednik umjesto Vujoševića:

 

Portal Analitika