Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • Knežević: Ne očekujem ništa dobro od svjedočenja Vujoševića, imam još snimaka pa ćemo vidjeti

Knežević: Ne očekujem ništa dobro od svjedočenja Vujoševića, imam još snimaka pa ćemo vidjeti

Krivica i umiješanost tužioca se veoma lako može otkriti. Najbitnije je pratiti blokade računa i trag novca i jasno će se vidjeti koji tužilac je sve učestvovao - kazao je odbjegli biznismen Duško Knežević.
Knežević: Ne očekujem ništa dobro od svjedočenja Vujoševića, imam još snimaka pa ćemo vidjeti
Portal AnalitikaIzvor

''Sve je počelo kada su počeli da blokiraju pare klijentima u Atlas banci. Preko nekih kontakata mi je Vujošević rekao da to može da se sredi ali da to košta. On mi je rekao da radi za Stankovića i da je on čovjek od povjerenja. Pokazivao mi je njihove zajedničke privatne slike. Na nekoliko primjera oni su to uspješno odblokirali ali stalno su stizale nove blokade para u Invest i Atlas banci. Te blokade su postale učestale i to reketiranje je trajalo skoro tri godine'', kazao je Knežević u razgovoru koji je emitovan u večerašnjoj emisiji Načisto.

On je dodao da su pretežno klijenti davali te pare a iznos je oko 800 hiljada eura.

Knežević je dalje istakao da pouzdano ne može kazati da li je neki drugi tužilac uzimao novac, ali zna da je novac išao kod Stankovića.

Povodom informacije da će Vujošević stići u podgoričko tužilaštvo, Knežević kaže da ništa dobro od toga ne očekuje.

''Katnić je jedan vođa hobotnice i produžena ruka Aca i Mila Đukanovića i ja ne očekujem ništa dobro od toga. Mene to ništa ne iznenađuje ali spremam još novih snimaka na kojima jasno Vujošević kaže da je davao pare Stankoviću. Imam i snimak na kojem on broji pare i na kojem kaže da - ova gumica ide Stankoviću'', kazao je Knežević.

Razgovor je snimljen prije današnje informacije da je Duško Knežević pred britanskim sudom i da su mu oduzeta sva tri pasoša.

Portal Analitika