Košarka

Budućnost Voli dočekuje Mornar, ulaz besplatan!

Nakon prijateljskih utakmica u Kranjskoj Gori, Sarajevu i utakmice sa Mega Bemaxom u Podgorici, Budućnost Voli dočekuje ekipu Mornara iz Bara.
Budućnost Voli dočekuje Mornar, ulaz besplatan!
Portal AnalitikaIzvor

Poslije provjera sa ekipama Himkija, Nižnjeg Novgoroda, Kluža, Cedevite i Mege Bemaxa, "plavi" prvi put u ovoj sezoni igraju u "SC Morača" i to sa ekipom Mornara iz Bara.

Izabranici Slobodana Subotića su u prethodnom meču pokazali voljni momenat, i preokretom slavili protiv ekipe Mege u Bemax areni.

"Plavi" su u tom meču nošeni Skotom Bamfortom, Zoranom Nikolićem i Džastinom Kobsom slavili u prvom meču pred domaćom publikom.

Ekipa Mornara dolazi u Podgoricu nakon učešća na prijateljskom turniru u Klužu, na kojem su učestvovali sa ekipama Fenerbahčea, Partizana i domaćina, ekipe Kluža.

Mornar je bio prilično aktivan u prelaznom roku. Barane su pojačali Džejkob Pulen, Brendis Reli Ros, Derek Nidam, Milko Bjelica, Sead Šehović, Damir Markota i Mirza Begić.

Dva dana nakon utakmice u "SC Morača", ove dvije ekipe odigraće još jedan kontrolni meč u Baru, u dvorani "SC Topolica".

Ulaz na večerašnji meč koji počinje u 19 sati je besplatan, a biće otvoreni samo glavni ulazi SC "Morača".

Portal Analitika