Crna hronika

UP: Milačić i još tri osobe privedeni zbog ometanja i vrijedjanja policajaca

Zbog ometanja policijskih službenika u izvršenju radnji, pružanja otpora i verbalnog vrijeđanja danas su u Podgorici privedeni Marko Milačić, Dijana Drobnjak, Vladislav Dajković, Dragoje Vlahović - saopšteno je iz Uprave policije.
UP: Milačić i još tri osobe privedeni zbog ometanja i vrijedjanja policajaca
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u policijskom saopštenju, Milačić nije dozvolio da se vozilo koje su kontrolisali pomjeri sa kolovoza a nakon što su pozvali komunalnu policiju da vozilo pomjeri "paukom", on se popeo na haubu automobila.

 “S obzirom da je pružao aktivan koji je trajao određeno vrijeme on je uz primjenu sredstava prinude doveden u službene priostorije”, navodi se u saopštenju.

Ostalo troje funcionera te stranke su privedena zbog sprječavanja i ometanja policijskih službenika u vršenju službenih radnji i zbog upućivanja uvrjedljivih riječi.

''Svi građani, bilo da se radi o javnim ličnostima ili ne, su dužni da poštuju zakon i da omoguće nadležnim službama nesmetano obavljanje poslova iz svoje nadležnosti. Policija će bez izuzetka sankcionisati svakog pojedinca zbog nepoštovanja propisa, nepostupanja po naredbama, drskog ponašanja, vrijeđanja ili bilo kojeg drugog vida nezakonitog ponašanja na javnom mjestu'', zaključuje se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika