Crna hronika

Priznala da je ubila supruga nožem

Državljanka Kazahstana Dajana Šudabajev (61) uhapšena je zbog sumnje da je u nedjelju poslijepodne u iznajmljenom stanu u centru Bara nožem usmrtila supruga Iskandera (61). Ona je tokom kriminalističke obrade priznala da je ubila supruga.
Priznala da je ubila supruga nožem
PobjedaIzvor

- Nakon obdukcije konstatovano je da je smrt I. Š. nastupila nasilnim putem. Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je D. Ž, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba sa I. Š, upotrebom hladnog oružja nanijela mu više ubodnih rana – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Ona je juče privedena na saslušanje u Više državno tužulaštvo i određeno joj je zadržavanje, nakon čega će biti privedena sudiji za istrage Višeg suda u Podgorici.

Kod bračnog para iz Kazahstana, koji su važili za izvanredne masere, dolazili su Barani i brojni klijenti iz gradova širom Crne Gore. Iskandar je stradao od posljedica ubodne rane nanesene nožem u predjelu stomaka. Još uvijek nije poznato šta je razlog koji je naveo Dajanu Šudabajev na ovaj čin. Zločin su prijavili vlasnici kuće u čijem prizemlju je bračni par stanovao.

Portal Analitika