Crna hronika

Knežević: Katnić i Vujošević se sastali prije nekoliko dana

Odbjegli biznismen i predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, tvrdi da su se sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT), Nenad Vujošević, i glavni specijalni tužilac, Milivoje Katnić, sastali prije nekoliko dana.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Izvor

Katnić i Vujošević su se, prema njegovim riječima, sastali da bi razgovarali o Kneževićevom kumu, Dejanu Sekuliću.

– Razgovarali su jer sam bio priprijetio da ću objaviti snimke na kojima se vidi kako Vujošević uzima pare za tužioce i korumpirane ljude u sistemu Vrhovnog državnog tužilaštva. Sve što je Katnić danas rekao na konferenciji za medije je čista laž – kazao je on za A1 TV.

Knežević je najavio objavljivanje novih snimaka.

– Već večeras ili sjutra objaviću šta je bila tema razgovora i s Lidijom Vukčević i s Katnićem i sa ovim... u dodatnom razgovoru broj dva, koji će najvjerovatnije sjutra ujutru biti objavljen. Crnogorskoj javnosti i svima biće potpuno jasno o čemu se radi u Crnoj Gori, da je to jedan truli sistem, da je to sistem koji se raspada iznutra – rekao je on.

Odbjegli bankar je saopštio da ima ʼdosta snimaka i sa drugim ljudima iz Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog policijskog timaʼ.

– Spremio sam i dosta papira koji se tiču statusa kako je Crna Gora dobila nezavisnost. Koliko se oni budu ponašali kriminalno prema meni, ja ću još više iznositi dokaze o njihovoj umiješanosti u kriminalne radnje koje već godinama sprovode – poručio je Knežević.

 

 

Portal Analitika