Marketing

Poklon tablet uz 1000GB mjesečno!

Kompanija m:tel je pripremila novu prodajnu akciju u kojoj uz sjajni Huawei tablet svakog mjeseca korisnik dobija po 1000GB brzog Interneta.
Poklon tablet uz 1000GB mjesečno!
Portal AnalitikaIzvor

Za samo 19,9 eura svakog mjeseca korisnik dobija 500GB brzog Interneta i još 500GB za uživanje u MOVE TV sadržajima. Da podijele sreću s prijateljima korisnici u ovoj akciji dobijaju dvije kartice za šerovanje Interneta!

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Internet resursi ne važe u romingu. Akcija traje do isteka zaliha.

Napominjemo da Internet benefiti važe uz paket Surf L prvih 12 mjeseci ugovorne obaveze, nakon čega korisnik dobija resurse po cjenovniku, uz mogućnost dokupa.

Podsjećamo da je MOVE usluga kompanije M:tel, koja omogućava praćenje televizijskog, radijskog i video on demand sadržaja putem Interneta, uz usluge snimanja i premotavanja željenog sadržaja. Dodatna prednost je premotavanje programa sedam dana unazad – preko 200 kanala. Možete da se vratite u „prošlost“ i odgledate odabrani TV trenutak – emisiju, seriju, film, koji je emitovan u prethodnih sedam dana!

Da biste koristili MOVE uslugu, ne morate da imate smart TV – MOVE može da se koristi na svim modelima TV uređaja, a od sada i na telefonu i tabletu. Potrebno je samo da download-ujete aplikaciju sa Google Play Store-a.  Aplikacija Move TV je dostupna i na Apple Store-u.

Svi korisnici iz ove prodajne akcije imaju u okviru Surf L paketa besplatnu MOVE uslugu, pa mogu neograničeno uživati u TV sadržajima i kada nijesu kod kuće.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Portal Analitika