Zabava

Adel podnijela zahtjev za razvod

Pjevačica Adel podnijela je zahtjev za razvod od svog supruga Simona Koneckog.
Adel podnijela zahtjev za razvod
Magazini Izvor

Portparol  porodice je rekao da se par sporazumno razilazi i da će nastaviti zajedno odgajati sina, piše BBC News.

Poznata pjevačica udala se za Koneckog, investicionog bankara, 2016. godine i to nakon pet godina veze. Adel je rodila sina Angela 2012. godine.

Vjenčali su se na tajnoj ceremoniji, a Adel je prvi put javno progovorila o vjenčanju tokom govora na ceremoniji dodjele Gremija 2017. godine kada se zahvalila svom suprugu.

U saopštenju se dodaje da bračni par, koji je najavio razvod još u aprilu, traži privatnost i da više neće davati komentare o njihovom razilaženju. Papiri za razvod podnešeni su na sudu u Los Anđelesu.

Pjevačicin debitantski album, koji je objavljen 2008. godine, a na kojem su se nalazili hitovi uključujući "Chasing Pavements" i "Hometown Glory", dostigao je broj jedan u Velikoj Britaniji.

Nastavila je da osvaja niz nagrada, a njen naredni album "21" bio je vodeći na top listama u 30 zemalja, uključujući SAD i Veliku Britaniju. Treći album Adel naziva "25" prodat je u rekordnih 800.000 primjeraka u prvoj sedmici i postao je najprodavaniji album 2015. godine.

Konecki je napustio posao u Lehman Brothers 2005. godine i osnovao je vlastitu firmu Life Water. Ovaj njegov projekt i partnerska firma Drop 4 Drop finansiraju projekte prečišćavanja voda širom svijeta.

Portal Analitika