Društvo

Tivat: Mesar Nenad spasio mušteriji život

Nikad ne znaš kad ćeš nekome spasiti život. To se upravo desilo Tivćaninu Nenadu Adamoviću kojeg svaka domaćica dobro zna jer radi kao mesar u Franca marketu.
Tivat: Mesar Nenad spasio mušteriji život Foto: Franca marketi
Radio TivatIzvor

Jedan sasvim običan radni dan pretvorio se akciju spašavanja života, objavio je Radio Tivat.

Stalna mušterija, po navici, svratila je da kupi meso. Međutim na putu do mesara ženu je ujela osa, ali ne obraćajući pažnju nastavila je dalje jer nije ni znala da je alergična. Kad je došla u mesaru žena je počela da se guši. Nastala je panika.

Ne bježeći od problema, Nenad je priskočio u pomoć svojoj musteriji. Vješto je obavio zahvat vađenja jezika, zatim odradio masažu srca dok Hitna pomoć nije stigla. Na svu sreću sve se završilo dobro.

Nenad kaže da je nakon dva dana, kad se oporavila, njegova draga mušterija došla da mu zahvali što joj je spasio život.

Na pitanje kako se osjećao u tom momentu, Nenad odgovara: “Ma kakav bre osjećaj, u tom trenutku ga nisam ni imao. Bilo je samo da se žena spasi. Drago mi je što sam se zatekao to jutro u smjeni i da sam mogao da učinim dobro djelo”.

Zbog svog herojskog podviga Nenada Adamovića primiće u ponedjeljak predsjednik opštine Siniša Kusovac i biće novčano nagrađen za svoje humano djelo.

Nenada je nagradila kompanija Franca, čiji je zaposleni, jednokratnom nagradom u iznosu 200 eura zbog solidarnosti i spremnosti da pomogne u svakoj situaciji.

Portal Analitika