Obustava saobraćaja zbog radova na petlji Smokovac

Saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu Dunavske ulice, od broja 27 do broja 43, zatvara se radi radova na izgradnji petlje Smokovac na prioritetnoj dionici auto-puta, saopšteno je iz Glavnog grada.
Ilustracija
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Zabrana saobraćaja, kako su saopštili, važi za period od 16. septembra do 16. oktobra.

"Zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu Ulice Dunavske, od broja 27 do broja 43, radi izvođenja radova na izgradnji petlje Smokovac, izmještanja postojećeg vodovoda i izgradnje atmosferske kanalizacije i potpornog zida u zoni podvožnjaka, u okviru izgradnje auto puta Bar–Boljare, dionica Smokovac–Uvač–Mateševo", navode iz PG Biroa.

Gradska linija "6" javnog prevoza se skraćuje, kako su pojasnili, pa je početna stanica iz pravca Zlatice na stajalištu kod starog stadiona Koma.

"Za vrijeme izvođenja radova podnosilac zahtjeva je dužan da obezbijedi nesmetan prilaz mještanima, odnosno vlasnicima nekretnina u okviru zone zabrane saobraćaja u navedenom vremenskom periodu. Takođe, za vrijeme izvodjenja radova, podnosilac zahtjeva je obavezan da obezbijedi lice mjesta odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom u skladu sa priloženom skicom i Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji", navodi se u saopštenju.

Portal Analitika