Zanimljivosti

Nakon deset dječaka rodila djevojčicu

Nakon deset dječaka zaredom, Aleksis Bret iz Škotske na svijet je donijela prvu ćerku.
Nakon deset dječaka rodila djevojčicu
BlicIzvor

Aleksis i Dejvid su otkrili da očekuju svoje 11. dijete, ali buduća majka je mislila da će ponovo roditi dječaka. Ipak, na oduševljenje cijele porodice, rodila je djevojčicu Kameron koju su s veseljem dočekala starija braća.

„Bolje se ponašaju u blizini nje, pokušavaju da budu tihi kako je ne bi probudili. Žele da pomognu tako da je drže i hrane“, kaže tata David.

Braća bebe Kameron su: Kembel (17), Harison (16), Kori (14), Lahlan (11), Brodi (9), Bren (8), Hanter (6), Mek (5), Blejk (3), i Rotagejd (2).

 

majka2

Porodica živi u kući s pet spavaćih soba koju Aleksis i Dejvid održavaju urednom, dok im deset dječaka pomaže.

"Nije lako s toliko dječaka koji trče naokolo, ali uvijek uspjevamo da održimo kuću čistom i urednom", otkrila je mama Aleksis koja procjenjuje da kupuju najmanje tri para patika svakih nekoliko nedjelja.

„Definitivno stajemo. Rekla sam to i prošli put, ali ovaj put to apsolutno mislim“, odlučno tvrdi Aleksis.

 

majka32

 

Kaže i da malenu Kameron nijesu planirali, ali nijesu se ni bunili kada su saznali da je ponovo trudna. Oboje su zaposleni i ne žive od dječjeg dodatka, iako to mnogi misle.

„Dejvid ima dobar posao. Jedini problem nam je da uklopimo godišnji odmor koji će svima odgovarati“; otkrila je ponosna majka 11 djece.

„Dejvid i ja se ponekad pogledamo i upitamo što smo to učinili? Ali kad se dječaci pojave i izmame nam osmjeh na lice, sve je bilo vrijedno“, zaključila je mama Aleksis.

 

 

Portal Analitika