Ostalo

Danas počinje biciklistička manifestacija ,,Tour of Montenegro 2019“

Od danas do 15. septembra Crna Gora biće u znaku biciklizma. Naime, danas počinje međunarodna drumska biciklistička trka „Tour of Montenegro 2019“, a koja će trajati tri dana. Ovu manifestaciju čini dvodnevna trka, „Gran pri Kotor – Lovćen 2019“, koja je ujedno i državno prvenstvo Crne Gore u drumskom biciklizmu, te jednodnevna trka „Trofej Kuči 2019“.
Arena
Arena
ArenaIzvor

Same brojke (učestvuje više od 100 takmičara iz 15 država) ga-rantuju svojevrsni spektakl. Prijavili su se takmičari iz Engleske, Francuske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Grčke, Bugarske, Rumunije, kao i domaćina Crne Gore.

Iz Biciklistričkog saveza za Arenu su potvrdili da će brojni poznati timovi boriti za pobjedu na ovogodišnjem „Tour of Montenegro 2019“ i to TBW23 Stuart Hall Cycling Team iz Velike Britanije, zatim dvije slovenačke ekipe, Kolesarski klub Bled i Kolesarski klub Kranj, ekipa Biciklističkog kluba Roda – Sisak iz Hrvatske, dvije bosanskohercegovačke ekipe, Herzegovina Team Mostar – Široki i Biciklistički klub Zmaj od Bosne – Tuzla. Iz Srbije dolaze Partizan i CCN Metalac Rolling Stone iz Kraljeva, kao i ekipa Velo M Termalift iz Kumanova. Rumuniju će predstavljati UVT Devron West Cycling Team iz Temišvara, dok će čast domaćina braniti reprezentacija Crne Gore i zajednička ekipa dva crnogorska biciklistička kluba, pod nazivom Mix Team Džada – MFR Tempo.

Opširnije u Areni.

Portal Analitika