Region

Očajni brat molio Grua tri sata prije tragedije da ne ide na kajt

Porodica Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u utorak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu.
Foto: Hello magazin
Foto: Hello magazin
Nezavisne novine Izvor

Neutješni članovi porodice, koji se ni dva dana nakon tragedije ne mire s bolnom istinom, prisjećaju se posljednjih razgovora dok primaju saučešće. 

Među njima je i Gruov stariji brat Igor, koji ga je posljednji od članova porodice vidio živog i bezuspješno ga kobnog dana ubjeđivao da ne izlazi kajtom na rijeku.

"Brate, zašto si nas ostavio, zašto me nijesi poslušao?! Dačo, vrati se da te više nikada ne pustim", neutješno je govorio Igor.

Navodno, Igor i Gru su tri sata prije tragedije vidjeli u jednom kafiću. Igor ga je tamo ubjeđivao da odustane od kajtinga. Da je Gru poginuo saznao je od prijatelja koji ga je kobnog dana pozvao kad je vidio u medijima tragičnu vijest.

"Gru i Igor su se našli u jednom lokalu gdje su popili piće. Gru je bio uzbuđen zbog odlaska na vožnju. Igor ga je sve vrijeme odgovarao od toga, govorio mu da ne ide... Rekao mu je da mu ne priliči, da spusti gas i da nađe neku bolju zanimaciju. Reper je bio veoma raspoložen i kroz šalu je bratu odgovorio da dođe na rijeku i da vidi kako čovjek u godinama rastura kajt", ispričao je izvor.

Dalibor Andonov Gru iza sebe je ostavio dva sina i suprugu.  

Portal Analitika