Zanimljivosti

Policija traži dvojnika Voltera Vajta iz serije Breaking Bad

Fotografija muškarca koji je prekršio uslonu kaznu postala je hit na društvenim mrežama jer osumnjičeni ne samo da liči na Voltera Vajta iz po mnogima jedne od najboljih serija posljednjih godina, Breaking Bada, već je i tražen zbog posjedovanja meta.  
Policija traži dvojnika Voltera Vajta iz serije Breaking Bad
IndexIzvor

Policija iz Galensburga u američkoj saveznoj državi Ilinois prošle sedmice na Facebooku je objavila fotografiju Toda Barika Džuniora i zatražila pomoć javnosti u njegovom pronalaženju.

 

 

Barik je tražen zbog kršenja uslovne kazne vezane za posjedovanje metamfetamina, a čim je policija objavila fotografiju, mnogi su odmah uočili Barikovu sličnost s likom Brajana Krajnstona iz voljene serije.

Naravno, odmah su počele šale koje su nasmijale sve ljubitelje serije AMC-a. Neki su se tako šalili da bi policija trebala tražiti u Albukerkiju. "Možda je u Los Polos Hermanosu", jedan je od komentara.

 

dvojnik2

 

"Izgleda da imamo spojler za Breaking Bad film", "On je taj koji kuca", "Gdje je Džesi?" još su neke od reakcija.

"Ne može biti toliko Pontiac Azteca više, posebno s razbijenim vjetrobranskim staklima, pa preporučujem da počnete tamo", sugerisali su neki policiji.

Što se tiče Pinkmana, i to bismo trebali saznati uskoro. Naime, za nekoliko sedmica stiže i Breaking Bad film - Netflix je nedavno objavio trailer za El Camino: A Breaking Bad i najavio da stiže 11. oktobra.

Portal Analitika