Region

Detalji tragedije u kojoj je stradao Gru

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je juče u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.
Detalji tragedije u kojoj je stradao Gru
BlicIzvor

Kako "Blic" saznaje iz istrage, Gru je juče oko 15 sati ušao u Dunav kako bi spakovao opremu.

"Tada je dunuo jak vjetar i podigao ga zajedno sa padobranom na visinu od 10 metara. Jak vjetar nosio ga je kroz Dunav čak 300 metara! Nesrećni Gru nije mogao da se izbori sa jakim udarima vjetra i zbog toga je više puta svojim tijelom udarao u vodu što je i bilo pogubno za njega" - kazao je za Blic izvor blizak istrazi.

Kako su ispričali očevici za "Blic", poznatog repera je vjerovatno udarila šipka. Kažu da je Gru vozio dasku sa zmajem i da se zmaj podigao dva ili tri puta, te je tada nastao problem.

"Misle da je udario glavom o šipku, i da je potom pao u vodu i vjerovatno se utopio iako je bio dobar plivač i zavisnik od ekstremnih sportova. Sumnja se da se Gru onesvijestio, ali se ne zna još tačno" - kazao je za "Blic" jedan od prolaznika.

Gru je muzičku karijeru počeo devedesetih godina. On je 1995. izdao prvi rep album u Srbiji, a naredne godine najuspješniji rep album u Srbiji "Gru 2".

Gru je dio stare škole repa kojoj su pripadali "Montenigers", "C-Ya", "Who is the best".

Njegovi najveći hitovi su "Biću tu", "Pravi broj", "I dalje me žele", itd...

 

Portal Analitika