Crna hronika

Počelo suđenje Podgoričaninu, tvrdi da nije silovao djevojku

Pred vijećem sudije bjelopoljskog Višeg suda Šefkije Đeševića počelo je suđenje D.K. iz Podgorice, koji je optužen za krivično djelo silovanje, otmica i nedozvoljeno držanje eksplozivnih materija. Optuženi je negirao djelo koje mu je stavljeno na teret.
Počelo suđenje Podgoričaninu, tvrdi da nije silovao djevojku
Portal AnalitikaIzvor

“Kategorično tvrdim da nijesam počinio djelo koje mi je stavljeno na teret. Seksualni akt je bio isključivo na dobrovoljnoj osnovi”, tvrdio je optuženi.

Suđenje će biti nastavljeno 25. septembra, kada će iskaz dati oštećena.

 

Podgorička policija uhapsila je D.K. zbog sumnje da je silovao bivšu djevojku. On je to krivično djelo, kako sumnjaju u policiji, počinio uz prijetnju pištoljem. Osumnjičeni se tereti da je bivšu djevojku oteo, nakon čega je silovao.

“Sumnja se da je D.K. bivšu djevojku, uz prijetnju pištoljem, nasilno natjerao da uđe u njegovo vozilo. Nakon toga je odvezao na jednu lokaciju u Podgorici, gdje je silovao. Nakon izvršenja krivičnog djela, bivšu djevojku je prebacio na drugu lokaciju, gdje je pustio iz vozila. Djevojka je nakon toga policiji prijavila zlostavljanje. Službenici policije su odmah postupili po prijavi i u kratkom roku pronašli i zaustavili vozilo kojim je upravljao D.K. i lišili ga slobode”, saopšteno je iz policije nakon hapšenja.

Portal Analitika