Politika

DPS Kotor: Nagomilani problemi se ubrzano riješavaju

Opštinski odbor DPS Kotor počeo je pripreme za VIII Kongres DPS CG.
DPS Kotor: Nagomilani problemi se ubrzano riješavaju
Portal AnalitikaIzvor

„Održane su sjednice Izvršnog odbora i Opštinskog odbora na kojima su se članovi upoznali sa daljim Planom aktivnosti do Kongresa“, kazali su iz kotorskog DPS-a.

Takođe, nakon toga otpočelo se sa sastancima u Mjesnim organizacijama na kojima se predlažu  kandidati za predstavnike za VIII Kongres i sa predlaganjem kandidata za organe Partije.

„Svi sastanci su kvalitetno pripremljeni I na njima prisustvuje veliki broj članova. Na sastancima se pored predlaganja kandidata za organe partije na državnom nivou razgovaralo I o aktuelnim razvojnim pitanjima grada Pokazalo se da novo opštinsko rukovodstvo sa predsjednikom Željkom Aprcovićem radi prave stvari. Pitanja i komentari članova su vrlo konkretni i svi iskazuju zadovoljstvo novim kursom Lokalne uprave. Nagomilani problem se ubrzano riješavaju i to se može osjetiti na svakom koraku“, istakli su.

Prema njihovim riječima na sastancima se predlažu najkvalitetniji kadrovi, vodeći računa da se partije podmlađuje i da svi imaju jednake šanse.

„Na dosad održanim sastancima Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika partije, a Duško Marković za zamjenika partije. To je potvrda ispravne politike naše partije i Vlade koju predvode Đukanović i Marković“, nagalasili su.

Dodaju i da narednih dana nastavljaju sa sastancima u Mjesnim organizacijama, a sve, kako kažu, po planu koji je utvrdio Opštinskim odbor.

Portal Analitika