Zabava

Severina i Igor više ne žive zajedno!?

Pjevačica Severina Kojić u braku je sa Igorom Kojićem već pet godina, a kako pišu hrvatski mediji, njihov brak naišao je na novu krizu.
Severina i Igor više ne žive zajedno!?
Story.rsIzvor

Navodno, Severina i Igor se u posljednje vrijeme mnogo svađaju zbog novca i toga što on ne doprinosi finansijski ništa pa ga je pjevačica izbacila iz kuće.

Naime, pouzdani izvor za hrvatske medije otkrio je da Severina u posljednje vrijeme često čeka taksi ispred jedne zgrade u Zagrebu, gdje, po mišljenju izvora, živi njen suprug Igor.

– Ovo nas je strašno iznenadilo s obzirom na to da Severina inače živi u elitnom dijelu grada Kozjaku, a kako su ona i Igor u braku, logično bi bilo da žive zajedno – rekao je izvor čijim navodima u prilog govori i to što je jedna komšinica čula poznati pra kako se svađaju na stepenicama zgrade u kojoj pjevačica živi.

– Često mu je prebacivala što ne doprinosi uopšte njihovom životu i što ona sve finansira. Sa stepeništa se čulo noću kako Severina urla: “Pa dokle više misliš ja da plaćam sve, ne možeš avionsku kartu sebi da kupiš, i to moram da ti plaćam”. On je uglavnom ćutao i nije joj protivuriječio, ali Severina se zbog toga nije smirivala – navela je komšinica.

Kako prenose domaći mediji, Igor je jedno vrijeme živio na relaciji Zagreb – Beč, navodno zbog posla, ali, kako se Beč više ne spominje, a Igora sve češće vidimo gotovo na svakom Severininom koncertu ili javnom pojavljivanju, pitanje je da li uopšte Igor ima posao?!

Inače, par je na početku braka živeo odvojeno, i to na relaciji Beograd – Zagreb ili Beograd – Split, što je otvoreno pokazivao.

Portal Analitika