Donijeta odluka o najpovoljnijoj ponudi za rekonstrukciju Ribarske ulice u Plavu

Uprava javnih radova donijela je danas odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za rekonstrukciju Ribarske ulice u Plavu, za koju je procijenjeno da Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta izdvoji oko 300 hiljada eura.

Donijeta odluka o najpovoljnijoj ponudi za rekonstrukciju Ribarske ulice u Plavu
Portal AnalitikaIzvor

Barsko preduzeće “Putevi Bar” bilo je jedino sa dostavljenom ponudom, koju je Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda ocijenila ispravnom.

Precizna vrijednost investicije u Ribarskoj ulici biće sastavni dio ugovora sa izabranim ponuđačem po završetku postupka javne nabavke, a njime će ujedno biti definisana dinamika i datum početka radova.

Projektom je predviđena rekonstrukcija oko 550 metara ove saobraćajnice, sa postavljanjem atmosferske kanalizacije, irigacionog kolektora, elektroinstalacija, saobraćajne signalizacije i drugih pratećih elemenata, u cilju kvalitetnije putne povezanosti i veće bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

Ribarska ulica jedna je od prometnijih na teritoriji plavske opštine, tako da su lokalna samouprava i Uprava javnih radova prepoznali značaj njene modernizacije.

Uprava javnih radova trenutno na teritoriji Plava realizuje nekoliko kapitalnih projekata. U toku su radovi na novom trgu, u vrijednosti od pola miliona eura, a ove sedmice je počela i rekonstrukcija završne faze Prnjavorske ulice, za koju je Vlada obezbijedila blizu 400 hiljada eura. U završnoj fazi je i postupak javne nabavke za modernizaciju puta Plav – Vojno selo – Gusinje, u koju će biti investirano oko 3,5 miliona eura.

 

Portal Analitika