Zabava

Ovo su najkraći brakovi na estradi!

Budući da su poznate ličnosti ulaskom u šoubiznis svoj život medijima bukvalno servirale na tacni, zvijezde sa naše koliko god one želele da sakriju, informacije o njihovom ljubavnom statusu uvek su najintrigantnije.
Ovo su najkraći brakovi na estradi!
Story.rsIzvor

Tako, neke od njih, imale su turbulentan život, te su se ti brakovi veoma brzo i završavali razvodom.

Neki nisu potrajali na mjesec dana, a iako su parovi tvrdili da se “ludo” vole, ipak nisu sačuvali zajednicu, ali nisu uspjeli ni da saktiju.

Kako pišu neki domaći mediji, evo nekih od najkraćih…

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić je Jovanu Nikolić upoznao u jednom rijaliti programu. I pored toga što s ugovorili koliko su zaljubljeni, razišli su se nakon nešto više od tri mjeseca zajedničkog života.

Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

Rukometaš i voditeljka tokom dve godine braka toliko su rijetko bili u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema. O razlozima razlaza nisu ni govorili, a okruženje je okrivilo njihovu čestu razdvojenost zbog karijera.

Leontina i Filip Pat

Tromesečna veza između pjevačice Leontine i violiniste Filipa Pata 2009. godine krunisana je brakom, ali je 2012. godine brak već okončan. Kao jedan od razloga za kraj ovog braka mediji su navodili i Filipovu potencijalnu vezu sa pjevačicom Saškom Janković.

Slađa Delibašić i Milan Pejović

Pjevačica je nedavno sklopila brak sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem u nadi da prevelika razlika u godinama neće predstavljati problem. Međutim, prevarila se. Nakon nepunih godinu dana, pjevačica se razvela od Milana jer on nije imao razumijevanja za njenu preveliku ljubav prema djeci i unucima

Goca Tržan i Ivan Marinković

Pre par godina Goca je okončala četvorogodišnji brak sa Ivanom Marinkovićem. Nakon razvoda Marinković je izjavljivao da je prekinuo svaku komunikaciju sa bivšom suprugom, dok je pjevačica bivšem partneru zamerala da njihov razlaz zloupotrebljava kako bi prikupio medijsku pažnju.

Portal Analitika