Zabava

Viki Vukić dobila treću Playboy Playmate titulu: Možda uđem u rijaliti

Crnogorski model Viki Vukić je dobila treću rekordnu Playmate Playboy titulu, povodom koje je u hrvatskom magazine Plejboj izašao tutorijal na deset strana. Ovom titulom su se okitile najljepše i najprivlačnije žene svijeta.
Viki Vukić dobila treću Playboy Playmate titulu: Možda uđem u  rijaliti
I.D.
I.D.Autor
Portal AnalitikaIzvor

“To je prvi put u istoriji hrvatskog Plejboja da se neko pojavi tri puta i osvoji ovu titulu. Osjećam se ponosno, znam da mi to otvara mnogo drugih vrata i mogućnosti“, ističe Vukić za Portal Analitika.

Nju je fotografisao Miloš Zvicer, a šminkala Jovana Đurković. Viki navodi da je fotografisanje bilo naporno, ali i lijepo, te da je trajalo dva dana.

img-c260a13a7583c2e923a25581ba906f05-v

„Tako brzo se sve odradilo, uz mejkap, frizuru, cijelu koreografiju koju sam imala, ali smo radili zaista po cijeli dan, od ujutru do uveče, da bi to sve bilo kako treba i na visokom nivou. Ekipa je mnogo dobra, a kada je povezana ekipa i sinergija, onda to ide bez problema, a naravno bilo bi mnogo teško da nije tako“, kaže.

Za posao modela je izgled jako bitan, a Viki ističe da svoju građu održava vježbanjem.

„Bitan je kontinuitet što se tiče vježbanja. Takođe, dobra mi je genetika“, navodi naša sagovornica.

img-e641ceef97a4229d42e7e1daa9de3152-v

Iako već jako uspješna u svom poslu, Viki navodi da ne namjerava da se zaustavi i da ima dosta planova.

„Ubrzo treba da se objavi u jednom stranom Plejboju uz naslovnicu. Stalno imam ponude za ulaske u rijaliti, možda ću ubrzo ući u jedan, ali ne vjerujem da ću ostati dugo, jer imam mnogo posla“, zaključuje ona za Portal Analitika.

Lijepa Novljanka je za naš portal i ranije pričala o svojim počecima, komentarisanju okoline, ali i svakodnevnom fotografisanju. O tome pročitajte OVDJE.

Portal Analitika