Fudbal

Novi kiks Mančestera, remi sa Sautemptonom

Ekipa Mančester junajteda nije uspjela ostvariti pobjedu protiv Sautemptona u prvom meču 4. kola engleskog Premijeršipa, a konačni rezultat na kraju je glasio 1:1.
Novi kiks Mančestera, remi sa Sautemptonom
NezavisneIzvor

"Crveni đavoli" su odlično otvorili meč i već u 10. minutu stigli su u prednost. Mektominaj je dodao loptu do mladog Džejmsa, a ljetošnje pojačanje Junajteda sjajnim udarcem pogađa nebranjeni dio mreže domaćeg golmana i dovodi svoju ekipu u vodstvo.

Do kraja prvog poluvremena Junajted je imao još nekoliko dobrih prilika, ali Rešford, Mata i Džejms nisu uspjeli postići drugi gol za svoju ekipu.

U nastavku je Mančester takođe bio bolji tim, no jedan od rijetkih perioda bolje igre Sautempton je uspio krunisati golom. Igrala se 58. minuta kada je asistenciju Dansa u pogodak pretvorio najbolji igrač susreta - defanzivac domaćih Vestergard, koji donosi veliko slavlje svojim navijačima.

Asistent kod izjednačujućeg pogotka "svetaca" - Danso, u 73. minuti dobio je drugi žuti, odnosno crveni karton, ali Mančester juinajted do kraja nije uspio krunisati igrača više i doći do pobjede.

Nakon četiri kola, Mančester juanjted ima samo pet bodova, dok je Sautempton na 13. mjestu i ima četiri boda.

Portal Analitika