Zabava

Ana Nikolić otkrila: Imam razloga da slavim

Ana Nikolić je nedavno “uhvaćena” kako uživa sa društvom u jednom restoranu u Beogradu, a kako je duže vrijeme nije bilo u javnosti, sve zanima šta je bio povod za slavlje i izlazak poznate pjevačice.
Ana Nikolić otkrila: Imam razloga da slavim
Story.rsIzvor

Nakon što je magazin Stars objavio fotografije na kojima Ana nazdravlja sa prijateljima pjevačica je riješila da otkrije o čemu se radi:

– Najvažnija stvar koja mi se desila jeste to što sam postala mama. Zbog Tare je moj život dobio novi smisao. Naravno, sa trudnoćom su došli i kilogrami, a nedavno su i otišli. Vraćam se u top-formu, uradila sam sjajan album i to sam proslavila sa svojim prijateljima. U tome ne vidim nikakav problem, nazdravila sam, a uskoro ćete i sami vidjeti da imam razloga da slavim svaki dan jer ovo što radim sa svojim timom nešto je najbolje što sam do sada uradila – rekla je Nikolićeva za “Kurir” koja je vidno smršala za kratko vrijeme.

Podsjetimo, Ana je početkom avgusta obavijestila fanove da će njen novi album pod nazivom „Klinika“ biti ubrzo u prodaji, a posle kratkog ljetovanja na moru rekla je da je, po povratku u Beograd, očekuje snimanje spotova.

 

Portal Analitika