Podgorica

Polomljene sve ljuljaške u parku na Kruševcu

Dječjem parku na Kruševcu prijeko je potrebna popravka mobilijara. Gotovo da nema nijedne ljuljaške koja nije polomljena, tobogani su ispisani grafitima neprimjerene sadržine, korpe za otpatke su uništene, klackalice nemaju sjedaljke… U ovakvom stanju park nije ni bezbjedan, te ga roditelji sve češće izbjegavaju. Građani pozivaju Zelenilo da ga popravi, kako bi djeca još nekoliko dana, do početka škole, mogla tu da se igraju, piše Dan.
Polomljene sve ljuljaške u parku na Kruševcu
Portal AnalitikaIzvor

“Puno stvari ovdje treba da se popravi. Pogledajte samo kakve su im ljuljaške. Svaka je zapetljana oko metalne konstrukcije, a djelovi se mogu naći u pješčaniku. Nije dobro ni to što makar jedan javni toalet nijesu napravili, jer je to neophodno s obzirom na to da dolaze djeca. Sve što su mogli polomili su. Korpe su ili prevrnute naopačke ili su otuđeni djelovi. Park se u večernjim satima zaključava, ali sve to je uzalud kad u njemu ostanu pojedinci koji ga poslije unište”, rekao je Radule Todorović, stanovnik.

Todorović ističe da se on ne bi usudio da svoje unuče pusti da se igra na ovakvim igračkama jer one sada nijesubezbjedne.

“S obzirom na to da su skoro sve polomljene nijesu bezbjedne. Bacili su velike pare, a ne održavaju ga”,  smatra Todorović.

Portal Analitika