Zabava

Provokativna ljepotica očekuje prvo dijete

Fanovi Emili Ratajkovski ubijeđeni su da je manekenka posljednjom fotografijom na društvenim mrežama nagovijestila da ona i njen suprug, Sebastijana Bir-Meklarda, očekuju svoje prvo dijete.
Provokativna ljepotica očekuje prvo dijete
Story.rsIzvor

Glavni razlog ovome jeste njen opis fotke koji glasi: “Mama i tata”.

Iako na spomenutoj fotografiji sem ovoga nema ni naznaka trudnoći, jer stomak manekenke pokazuje samo njene isklesane trbušnjake, njeni pratioci na Instagramu  sigurni su da ovaj par ipak čeka bebu, a to su pokazali u komentarima ispod slike.

Podsjetimo, lijepa manekenka, koja često privlači pažnju medija provokativnim fotografijama, iznenadila je brojne obožavaoce nakon što se udala samo tri mjeseca poslije raskida dugogodišnje veze. U februru se vjenčala za glumca i reditelja Sebastijana nakon što je na njenu inicijativu raskinula  vezu s muzičkim producentom Džefom Magidom.

– Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da ne smijem da se družim nasamo sa Sebastijanom dok sam u vezi, jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila bilo je vjenčanje – iskreno je priznala Emili nedavno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mom and Dad

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Portal Analitika