Crna hronika

Krivična prijava protiv tri lica zbog prebijanja mladića u Bijelom Polju

Bjelopoljska policija podnijela je krivične prijave protiv R. Đ. (49), državljanina Srbije, i I. R. (49) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da su prije šest dana ispred pekare „Šar“ u tom gradu napali Adema Gredića i Admira Bašića.
Krivična prijava protiv tri lica zbog prebijanja mladića u Bijelom Polju
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), sumnja se da su R. Đ, I. R. i još jedno lice na čijoj se identifikaciji radi, u subotu, 10. avgusta, ispred pekare „Šar“ u Bijelom Polju fizički napali Gredića i Bašića i zadali im više udaraca.

A. G. je u događaju zadobio tešku tjelesnu povredu, dok je A. B. zadobio lake tjelesne povrede. Nakon što su počinili krivično djelo, osumnjičeni su se udaljili sa lica mjesta. Povrijeđenim A. G. i A. B. je ukazana medicinska pomoć u Opštoj bolnici u Bijelom Polju“, ističu iz UP.

Policijski službenici su, kako je saopšteno našem portalu, od momenta prijave događaja intenzivno radili na njegovom rasvjetljavanju, što je rezultiralo identifikovanjem osumnjičenih lica i podnošenjem krivične prijave protiv njih nadležnom tužiocu. Policija intenzivno traga za ovim licima.

Portal Analitika