Marketing

Čuda se ipak dešavaju!

Dobitnici drugog kola su oduševljeni, i spremaju se za Kinu. Ističu kako su se uvjerili da je riječ o zaista potpuno transparentnom izboru, sa istim šansama za sve!  A poslije prvobitne nevjerice, uvidjeli su i da se čuda ipak dešavaju!
Čuda se ipak dešavaju!
Pobjeda
PobjedaAutor
PobjedaIzvor

Kompanija M:tel je za svoje korisnike mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta organizovala nagradnu igru pod nazivom ,,Navijaj srcem“.     

U dva kola nagradne igre izvučeno je i nagrađeno pet srećnih dobitnika koji odlaze na svjetsko prvenstvo u košarci, koje će se održati u Kini početkom septembra. Aranžman od 12 dana, pored bodrenja naših košarkaša na utakmicama 1, 3. i 5. septembra u Nanjingu, uključuje i obilazak Šangaja i Pekinga. Aranžman uključuje avio prevoz, smještaj, vizu i karte za utakmice naše reprezentacije na svjetskom prvenstvu

Dobitnici drugog kola nagradne igre su:
Dejan Adamović iz Bijelog Polja 
Nadežda Pržulj Mašanović iz Sutomora 
Jovana Glavinić iz Budve. 

m-tel-dodjela-nagrada-1408-2019

Dobitnik Dejan Adamović je naveo kako mu je nagrada pomogla da uvidi da  se čuda ipak dešavaju.                      

 - Opterećen bremenom današnjeg svijeta i društva koje se kreće nepoznatim pravcem, ipak sam uvidio da nije sve tako sivo.  Jednog sasvim običnog jutra, dobio sam iznenadan poziv. Jutro je ličilo na svako prethodno - uobičajeno, ali se u potpunosti razlikovalo od običnih, pretvorilo se u sasvim drugu priču. Poziv koji sam dobio od prijatne Suzane, koja mi je objasnila o čemu se radi - ipak nijesam primio baš tako lako. Prvo sam pomislio da je u pitanju šala, nijesam joj vjerovao da sam upravo ja jedan od onih koji treba da predstavlja navijače Crne Gore na prvenstvu svijeta u košarci, u dalekoj zemlji zalazećeg sunca. Poslije par minuta ubeđivanja, ipak sam bio uvjeren da je priča zaista istinita, i da se čuda zaista dešavaju – kazao je Dejan.  

On je kazao i kako je, bez jednog trenutka razmišljanja, poslije razgovora sa Suzanom prihvatio nagradu.

 - Moram se zahvaliti M:tel mreži koju koristim već duže godina, sto govori o njihovoj dobroj saradnji sa korisnicima. Hvala vam na nagradi koju ću iskoristiti na pravi način i pružiti podršku našim dragim košarkašima, i upoznati kulturu nama daleke i nepoznate Kine – kazao je on. 

m-tel-dodjela-nagrada-1408-2019-2

Dobitnica Nadežda Pržulj Mašanović prisjeća se da joj je prva misao, koja joj je prošla kroz glavu kada joj je saopšteno da je dobila nagradno putovanje -  bila je da je u pitanju neslana šala.

- Na sajtu M:tela sam zatim vidjela da je u toku nagradna igra i da je izvlačenje bilo baš 13. avgusta. Nijesam bila sigurna da li ću moći iskoristiti nagradu ili ću je ustupiti, zbog poslovnih obaveza. Ipak, od ponedeljka vjerujem u čuda. Želim da se zahvalim mojoj imenjakinji koja je izvukla baš mene - kazala je Nadežda, i najavila da će vatreno navijati za našu reprezentaciju.

Putovanje M:tel petorke traje od 29. avgusta do 9. septembra. Aranžman uključuje avio prevoz, smještaj, vizu i karte za utakmice crnogorske reprezentacije na svjetskom prvenstvu.

m-tel-dodjela-nagrada-1408-2019-4

 

Portal Analitika