Region

Popio tri vijagre, pa umro tokom seksa

Beograđanin (57) iz naselja Kaluđerica preminuo je od srčanog udara u svom automobilu tokom seksualnog odnosa sa svojom tri godine starijom partnerkom nakon što je uzeo prekomjernu dozu preparata za potenciju.



Popio tri vijagre, pa umro tokom seksa
Portal AnalitikaIzvor

Ova nesvakidašnja tragedija dogodila se prije nekoliko dana, oko dva sata ujutru, u beogradskom prigradskom naselju Stepin gaj u Velikom Mokrom Lugu.

Pretjerao

- Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom djevojkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su da imaju odnos u kolima, pa je on posegao za ljekovima za potenciju "vijagra", koje je sa sobom ponio. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah djelovala, odlučio je da popije još dvije, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata - kazao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

Međutim, u trenutku kad su stupili u seksualni odnos nesrećnom čovjeku je pozlilo.

- Prekomjerna doza izazvala je toliko jak srčani udar da je nesrećni čovjek na mjestu ostao mrtav. Unezvjerena žena uspjela je nekako da ga pomjeri, a kada je vidjela da ne daje znake života odmah je pozvala Hitnu pomoć. Ljekari su dali sve od sebe da ga vrate u život, ali bezuspješno - dodaje sagovornik Kurira.

On kaže da je tijelo poslato na obdukciju koja je potvrdila da je umro od srčanog udara.

 

Portal Analitika