Abiznis

Živi sama u stanu od 64 kvadrata

Reagujući na tekst objavljen u jučerašnjem broju Pobjede „Bračnim parovima dupli krediti“, generalna direktorica Direktorata za pravosuđe Marijana Laković-Drašković tvrdi da nema stan od 120 kvadrata već samo od 64 kvadrata. 
Živi sama u stanu od 64 kvadrata
Nova PobjedaIzvor

- Tačno je da posjedujem stan od 64 kvadrata, koji sam uredno prijavila i naveden je u mom imovinskom kartonu, ali nikada nijesam posjedovala niti posjedujem stan od 120 kvadrata. Takođe, podatke o ostalim članovima porodice nijesam prijavila, jer živim sama i nemam supruga ni djecu, niti bilo kojeg drugog člana kojeg bi po zakonu imala obavezu da prijavim. Ovakve netačnosti štete mom ugledu koji sam gradila cijeli radni vijek boreći se protiv nezakonitog rada - navela je Laković Drašković u reagovanju.

Odgovor redakcije

U imovinskom kartonu Marijane Laković-Drašković doslovce piše da ima “ Stan, stambeni prostor PD 120, 64 m2“, a iz istorije prijava promjene imovine na sajtu ASK-a se vidi da je stambeni prostor nabavljen 2018. godine. Kako je Laković-Drašković u prethodnim izvještajima navodila primanja i imovinu supruga, očito smo pogrešno zaključili da to nije uradila 2019. Izvinjavamo se zbog pogrešnog zaključka.
 

Portal Analitika