Zabava

Ceca Ražnatović: Živim veoma povučenim životom

Nesvakidašnja stvar dešava se s karijerama najvećih zvijezda – što ih više viđate u javnosti, manje vam je poznat njihov privatni život. Možda to zvuči čudno u slučaju muzičke zvijezde Svetlane Cece Ražnatović (46), koja je godinama na sceni, ali detalje koji su joj zaista bili važni ljubomorno je čuvala od svih. 
 Ceca Ražnatović: Živim veoma povučenim životom
Story.rsIzvor

O njenim uspješnim i neuspjelim ljubavnim avanturama javnost je u najčešćem broju slučajeva bila prinuđena tek da spekuliše. Pokušajte da se sjetite kada je posljednji put sama Ceca govorila o bilo kom partneru s kojim se viđala. Ipak, to i poslije ovoliko jalovih pokušaja nije umanjilo potrebu publike da sve o tome sazna. Ceca je nedavno potvrdila da jeste emotivno ispunjena, što dugo nije priznala, sve i da je bila.

– Izabrala sam da svoj život “posvetim” javnosti i ljudi zbog toga misle da o meni mogu da znaju sve, što zaista nije tačno. Što je još gore, oni i misle da znaju, a pola od toga nije istina, što pripisujem neretko senzacionalističkim naslovima o meni. Nikada se nisam pomirila s neistinama, naročito zato što znam da jedan dio moje publike u to vjeruje. Oni drugi, ipak, vole me samo zbog moje muzike. I mi pjevači smo samo ljudi.

Navela je i da je odgovornost velika.

Tim prije što smo pomenuli da mnogi od mojih fanova prate moj životni stil. Uvijek sam bila odmerena u javnosti i nisam osjećala potrebu da o nekome kažem ružnu reč. Naročito nikada nisam plasirala neke stvari tek radi marketinga. Živim veoma povučenim životom, što sigurno i primjećujete. Kada nisam na sceni, onda sam majka, ćerka, sestra. Strogo razdvajam privatno i poslovno. Sama sam birala životni put i nikada nisam zažalila, čak uživam u tome. Radim posao koji volim.

 

Portal Analitika