Politika

DF: Gej lobi da se organizuje u političku partiju

Izjava Premijera Sjeverne Makedonije da neće dozvoliti da mu “ kriminalci, sujetni novinar i peder ruše Vladu” samo potvrđuje stav DF-a da je djelovanje regionalnog ekstremno agresivnog gej lobija ozbiljan politički problem, saopšteno je Portalu Analitika iz Demokratskog fronta.


DF: Gej lobi da se organizuje u političku partiju
Portal AnalitikaIzvor

 „Ovdje se ne radi o odnosu prema pravima LGBT osoba, već o opasnom tajnom političkim djelovanju ovog lobija koji ima svoje veoma snažno uporište u finasijerima globalizma, mreži NVO, medija, ali i moćne lobiste u Briselu. Tajnost u djelovanju, međusobna čvrsta povezanost, sihronizacija u akcijama, zajedničko  definisanje strateških političkih ciljeva, uticaj na političke stranke , medijsko reketiranje, povezanost sa tajnim bezbjednosnim službama, djelovanje ove ekstremne grupacije ima sve elemente subverzivnog i veoma opasnog za ustavni poredak i regularni politički sistem“, ističe se u saopštenju DF-a, dostavljenom Portalu Analitika.

Iz tog političkog saveza naglašavaju da povezanost ovog ekstremnog političkog gej lobija sa ANB i mafijom, čini ovu grupaciju dodatno opasnom.

„DF nema ništa protiv i uporno poziva ovaj gej lobi da djeluje javno i da se čak i organizuju u političku partiju sa jasnim političkim programom. Osnivanje jedne takve gej partije bi i značajno poboljšao prava LGBT populacije u Crnoj Gori. Stvari su mnogo ozbiljnije nego što mnogi misle. Evo i favorit globalista i duboke države Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev je , suočen sa subverzivnim djelovanjem ovog ekstremnog gej lobija , bio prinudjen da reaguje. Pripadnici gej lobija su čvrsto vjerovali da je i Zaev dio iste priče i da će moći da izvrše pritisak na njega i Vladu. Nadamo se da će i obožavaoci  Zaeva u Crnoj Gori , dobro obratiti pažnju na njegov očajnički vapaj, ako već ne vjeruju dobronamjernim upozorenjima DF“, navodi se u saopštenju.

Ovaj lobi je, kako su podvukli, svojim perfidnim djelovanjem uz pomoć svojih članova iz ANB, medija i NVO uspio da preuzme kontrolu nad čitavim političkim strankama i tako tajnim djelovanjem ostvaruje svoje političke  ciljeve .

„To se posebno odnosi na brutalne napade na tradicionalne konzervativne političke stanke , našu kulturu, identitet, ali i našu Crkvu i duhovno nasledje.  DF je od osnivanja bio glavna meta političkog  subverzivnog djelovanja gej lobija i to se ovih dana posebno vidi u histericnim medijskim napadima na nas,nakon sto smo ih javno raskrinkali i gradjanina pojasnili njiove ciljeve. Jer oni neprestano nasrću na osnovne vrijednosti jednog društva i ništa im nije sveto“, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika