Muzika

Završena druga noć Lake fest-a, posjetioci uživali uz Ibricu Jusića

Drugo veče Lake festa otvorio je bend  iz Nikšića “Off duty”, da bi nakon njih na scenu stupio “Kilo kilo banda”, a nakon njih pred publikom je nastupio Ibrica Jusić.
Završena druga noć Lake fest-a, posjetioci uživali uz Ibricu Jusića
Portal AnalitikaIzvor

,,Killo killo banda”  odsvirala je set sa opuštajućom autorskom muzikom.

Dubrovačke verse i note, romantiku i bosanskohercegovačke sevdalinke donio je Ibrica Jusić. Sa njim na bini bio je pas Bond, vjerni pratilac na svim nastupima i u životu.

Ogromno oduševljenje kraj Krupačkog jezera uslijedilo je kada je na scenu izašao Branko Đurić – Đura i ostali članovi sastava Bombaj štampa, kojima je ovo bio prvi nastup u Nikšiću, a ujedno i na ovom festivalu.

th-14698325899-1090x728

Oko ponoći na scenu je izašao dvojac “Prti bee gee”, kada su se užitku mogli predati mnogobrojni ljubitelji hip-hopa, da bi na radost mnogih sugrađana, nakon njih nastupio nikšićki punk sastav “Punkreas”. Član ovog benda, Mihailo Bulajić, kazao je da su oni pojedinačno tu od prvog dana Lake festa.

Publika je na kraju plesala uz muziku koju je za miks-pultom puštao Gramophonedzie.

Večeras je završna noć ,,Lake festa”, a nastupiće sastavi ,,Ki”(19 h), ,,Aklea Neon” (19.40 h), Najda i ,,Smak tribute” (20.30 h), Kolja (21.40 h), ,,Kerber” (23 h), ,,Artan Lili” (00.30 h) i ,,Love hunters” (1.40 h).

foto:Lake fest

Portal Analitika