Društvo

Inspektori nijesu članovi Demokrata, Radunović bio nekulturan

Ističemo da navodi gospodina Slavena Radunovića, da su pripadnici Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora koji su vršili svakodnevnu i redovnu kontrolu saobraćaja, članovi Demokratske Crne Gore - nisu tačni i da su očito zlonamjerno usmjereni - navodi se u reagovanju Komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novog.
Inspektori nijesu članovi Demokrata, Radunović bio nekulturan
Portal AnalitikaIzvor

''Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora ne bavi se, niti se ikada bavila, političkim opredjeljenjima bilo kojeg fizičkog lica, zaposlenih u Službi, ili građana. Svoj posao obavljamo u skladu sa zakonom, posvećeno i u interesu građana Herceg Novog i mnogo prije konstituisanja aktuelne vlasti. Ovim reagovanjem potvrđujemo da nikada do sada nismo naišli na nekulturniji i vulgarniji odnos prema službenicima komunalne policije i inspekcijskog nadzora, kao što je bio slučaj sa građaninom Radunovićem'', navodi se u saopštenju.

***** Radunović: Demokrate stoje iza incidenta, policajci njihovi članovi *****

***** Radunović imao verbalni sukob sa komunalnim policajcem u Bijeloj *****

Oni tvrde da su pristupili potpuno profesionalno, u skladu sa zakonom i drugim podzakonskim propisima, te ukazali na počinjeni prekršaj, kao što uvijek radimo prema svakom građaninu koji naruši komunalni red, bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost.

''Široka lepeza psovki i uvreda govori samo i jedino o gospodinu Radunoviću. Napominjemo da u momentu kontrole nismo znali da je riječ o poslaniku, jer je Radunović nosio naočare za sunce i pričao na telefon. I da smo prepoznali, što nam nije profesionalna obaveza, potpuno bi isto postupili. Istina je da je vozilo kojim je upravljao građanin Radunović u vlasništvu drugog lica, koje ne posjeduje dozvolu za prolazak u ulici sa posebnim režimom saobraćaja, suprotno navodima građanina Radunovića i njegovim pretpostavkama. Ako je Radunović očekivao drugačiji odnos zbog toga što je poslanik ili funkcioner opozicije sa državnog nivoa u opštini u kojoj je njegova partija konstituent vlasti, od nas kao službenika komunalne policije i inspekcijskog nadzora, koji savjesno obavljaju svoj posao – taj drugačiji odnos nije mogao, niti će ikada dobiti'', zaključuje se u saopštenju.

Na kraju ističu da koriste priliku i da naglase ono što bi, kako kažu, narodni poslanik trebao da zna najbolje – zakon je isti za sve.

Portal Analitika