Abiznis

Raspisan javni poziv za projektovanje rekonstrukcije šetališta na Jazu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo javni poziv za Izradu idejnog rješenja i glavnog projekta za fazu II rekontrukcije šetališta na Jazu.
Raspisan javni poziv za projektovanje rekonstrukcije šetališta na Jazu
Portal AnalitikaIzvor

Zahvat  projektovanja obuhvata prostor od postojećeg definisanog šetališta, obalnim zidom ispod katastarske parcele 70 K.O. Prijevor I do zapadnog kraja plaže Jaz na katastarskoj parceli  96 K.O. Prijevor I (sektor 42 po PPOP). Ukupna dužina šetališta iznosi cca 226 metara, a obuhvata površinu od 1050 m2. Uporedo sa projektnom dokumentacijom radiće se i Elaborat za procjenu uticaja na životnu sredinu.

Podsjećamo da je dana 17.07.2019. raspisan javni poziv za izvođenje radova na uređenju postojeće pješačke staze u zaleđu plaže Jaz (faza I) u dužini od 375 metara, na dijelu katastarske parcele 553 i 96 sve K.O. Prijevor I. Kroz ovaj posao planirano je izvođenje radova na popločavanju, opremanju i hortikulturnom uređenju te staze, kao i radova na popravci stubova javne rasvjete.

Ukupna vrijednost radova na rekonstrukciji I faze koja se planira na jesen tekuće godine iznosi 180.000,00 €, dok je za projektovanje II faze planirano 20.000 €.  Po izradi projektne dokumentacije, radovi na rekonstrukciji II faze se mogu očekivati na proljeće naredne godine.

 

 

 

Portal Analitika