Društvo

Radunović imao verbalni sukob sa komunalnim policajcem u Bijeloj

Poslanik Demokratskog fronta (DF), Slaven Radunović, verbalno se danas sukobio sa komunalnim policajcem u Bijeloj. Mediji su prenijeli da je Radunović izvrijeđao komunalnog policajca...
Radunović imao verbalni sukob sa komunalnim policajcem u Bijeloj
Portal AnalitikaIzvor

Do incidenta je, kako je Radunović pojasnio, došlo jer je upravljao vozilom svog prijatelja iz Bijele na priobalnom putu u tom naselju, u periodu kad je na toj dionici bio zabranjen saobraćaj.

„Kao neko ko duže od decenije boravi ljeti u Bijeloj, znao sam za restrikciju saobraćaja tim putnim pravcem, koja se odnosi na turiste i druga vozila, ali ne i na mještane. Desetak metara prije kuće u kojoj živi moj prijatelj, kojem sam vraćao vozilo, zaustavila me je komunalna policija i tražila odobrenje koje izdaje Opština Herceg Novi, da se restrikcija ne odnosi na to vozilo. Ljubaznim glasom upoznao sam policajca sa činjenicom da vozim automobil mještanina koji živi u kući pored nas i da sam praktično stigao do parkinga gdje treba da ga ostavim. Rekao sam da vozilo sigurno ima potrebno ovlaščenje, ali da ne znam gdje stoji. Na to je komunalni policajac, sa naglašenim animozitetom prema meni, rekao: ʼNisam vas to pitao, nego mi dajte ovlašćenjeʼ. Zbog takvog njegovog odnosa sam planuo i grubo mu odbrusio. Bio sam isprovociran činjenicom da lokalni komunalni policajac nema ni malo obzira prema nekome ko pokušava da bude ljubazan i ko mu da logično objašnjenje, i tom prilikom sam izgovorio nekoliko neprikladnih riječi“, navodi se, između ostalog, u Radunovićevoj izjavi koju je dao Centru bezbjednosti Herceg Novi.

0808radunovicizjava
Portal Analitika