Zabava

Popularna glumica otkrila pikanterije iz seksualnog života

​Poznata australijska glumica Margo Robi otkrila je vrlo intimnu tajnu svog seksualnog života.
Margo Robi
Margo Robi
Magazini Izvor

Iako svoj privatni život čuva samo za sebe i o njemu retko govori, popularna glumica je u intervjuu za "The Sun" otkrila najneobičnije mjesto na kome je vodila ljubav.

29-godišnja Margo rekla je da je vodila ljubav na skuteru na vodi. "Imala sam seks na skuteru na vodi, ali ne dok je skuter bio u pokretu, nego u vodi", rekla je glumica.

margo2

Inače, Margo Robi je u braku sa Britancem, rediteljem Tomom Akerlijem. Par se upoznao 2013. godine na snimanju filma "Suite Francaise", kada je Tom radio kao pomoćnik reditelja.

Jedno vrijeme su bili vrlo dobri prijatelji, čak i cimeri, a Margo je u jednom intervjuu za Toma rekla da je on „najzgodniji frajer u Londonu“.

Par je uplovio u ljubavnu vezu otprilike u vrijeme kada je Margo promovisala film "Vuk sa Vol strita“. Nijesu željeli da se javno eksponiraju pa su izbjegavali zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Par se vjenčao u decembru 2016. godine na maloj ceremoniji u gradu Bajron Bej u Australiji, nedaleko od mjesta u kome je Margo odrasla.

margo3

Glumica je rekla da ne voli pitanja o tome kada će postati majka, kao i podrazumijevane šablone, da ako ste u braku morate da imate djecu.

"Udala sam se i prvo pitanje je bilo kada ćete da imate bebu. Bijesna sam kada mi postave takvo pitanje. U ovom trenutku se to 100 posto neće desitti", istakla je glumica.

Inače, ovaj par i dalje čuva privatnost daleko od očiju javnosti, ali često objavljuju slike na društvenim mrežama.

Portal Analitika