Politika

Perović zakazao sastanak u 18h u hotelu „Nikić“, još se ne zna ko dolazi

Sastanak lidera pokreta „Odupri se“ i lidera opozicije zakazan je za danas u 18 časova u hotelu „Nikić“, ali se ni jutros još ne zna ko će se odazvati.
Perović zakazao sastanak u 18h u hotelu „Nikić“, još se ne zna ko dolazi
Portal AnalitikaIzvor

Ono što je izvjesno da će Demokratski front i Demokrate tokom dana odlučiti o pozivu, dok je sasvim izvjesno da tom skupu neće prisustovati lider DEMOS-a Miodrag Lekić, nezavisni poslanik Nedjeljko Rudović zbog ranije preuzetih obaveza, kao i poslanik Goran Danilović koji je saopštio da je na odmoru.

Jedan od lidera Fronta Milan Knežević kazao je jutros Portalu Analitika da će tokom dana DF odlučiti o pozivu.

Posljednji sastanak sa predstavnicima pokreta „Odupri se“ je održan prije smjene Vladimira Jokića sa mjesta gradonačelnika Kotora.U međuvremenu su Demokrate i DPS postigle dogovor uz posredovanje EU oko Odbora za reformu izbornog zakonodavstva a predstavnici opozicije su iznijeli niz teških optužbi jedni na račun drugih, posebno na releciji Demokate - DF ali i ranije nakon smjene Jokića SDP i Demokrate.

Lider pokreta „Odupri se“ je ranije najavio još jedan protest ali nije saopštio kada će se desiti.

Na sastanku će biti rijeći o tome koliko se poštuje potpisani Sporazum o budućnosti.

Prava Crna Gora pozvala je danas opozicione lidere Demokratskog fronta, Demokratske Crne Gore, Socijalističke narodne partije, Demosa, Ujedinjene Crne Gore, Radničke partije, URE, kao i nezavisne poslanike, da ne učestvuju u sastanku sa liderima grupe ''Odupri se''.

Oni smatraju da je svrsishodnije organizovati nove proteste.

Portal Analitika