Crna hronika

Vozio pijan pa dobio 20 dana zatvora

Zbog nepoštovanja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima konkretno člana koji se odnosi na upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu, predsjednik bjelopoljskog Suda za prekršaje Alija Beganović je okrivljenom F.R. (24) iz tog grada izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana, saopšteno je iz suda.
Vozio pijan pa dobio 20 dana zatvora
Dnevne novineIzvor

Kako se dodaje, F.R. kada ga je zaustavila policija u organizmu imao alkohola u koncentraciji 1,16 g/kg, pišu Dnevne novine.

“Otežavajuće okolnosti prilikom izricanja kazne su bile da je okrivljeni i ranije prekršajno kažnjavan za istovrsni prekršaj, odnosno da se radi o specijalnom povratniku”, dodaju iz bjelopoljskog Suda za prekršaje u saopštenju za javnost.

Osim ove kazne, predsjednik Beganović je izrekao i kaznu zbog prekršaja Zakona o javnom redu i miru okrivljenom N.R. (31) iz Bijelog Polja. Njemu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 600 eura, a okrivljeni je prekršaj počinio na štetu OPS CB Bijelo Polje.

Kako se dalje dodaje, zbog prekršaja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 1,26 g/kg, predsjednik suda Beganović je okrivljenom G.LJ. (39) iz Bijelog Polja izrekao novčanu kaznu u iznosu od 300 eura.

“Zbog prekršaja Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, predsjednik suda je okrivljenom M.P. (20) iz Arilja Republika Srbija, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 150 eura. Imenovani je posjedovao marihuanu od 0,3 grama bruto mase”, stoji u saopštenju za javnost.

Izrečena je još jedna kazna zbog prekršaja Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Naime, okrivljeni N.M. (36) iz Kragujevca, zbog navedenog prekršaja moraće da plati 400 eura. Kragujevčanin je posjedovao marihuanu u količini od 12,5 grama

Portal Analitika