Društvo

Kotor: Maloljetna ćerka policajca htjela da napije psa pivom (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

  Organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" podnijeće policiji prijavu protiv maloljetne E.L. iz Kotora i još dvoje osobe jer su uličnom psu nasilno sipali pivo u usta.
Kotor: Maloljetna ćerka policajca htjela da napije psa pivom (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Djevojka je čitav događaj objavila na Instagramu a profil je uklonjen nakon oštrih kritika pratilaca.

 "Takođe imamo saznanja da je otac maloljetnice, inače policijski službenik, preko posrednika prijetio licu koje je snimak sa instagram profila njegove ćerke podijelilo na društvene mreže", navodi se u saopštenju ove NVO.

Nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" poziva Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru da pokrenu postupak protiv lica sa snimka, kao i protiv maloljetnice koja ga je objavila na društvenim mrežama, a koja je inače pomenuti događaj snimala.

 

"Takođe poručujemo i ocu maloljetnice, da umjesto što koristeći položaj policijskog službenika prjeti osobama koje pokušavaju da stanu na put bezakonju i maloljetničkoj delikvenciji, bolje neka tu energiju usmjeri u vaspitanje svoje ćerke", poručili su iz NVO-a.

 

Oni očekuju od nadležnih organa da svoj posao odrade krajnje profesionalno, kako bi pomenuta lica shvatila težinu počinjenog djela i kako ne bi ni oni, a ni njihovi vršnjaci nikada više pokušali da ovako nešto ponove.

 

Portal Analitika