Crna hronika

Carinici pronašli 18 kilograma skanka

Crnogorski carinici i policajci su u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u vozilu otkrili 18 kilograma skanka. Policija je uhapsila D.K. (26) iz Skadra koji je upravljao vozilom i, kako se sumnja, pokušao da u kolima prokrijumčari skank iz Albanije u Crnu Goru. Droga je otkrivena uz angažovanje službenog policijskog psa, kazali su iz Uprave policije (UP).
Carinici pronašli 18 kilograma skanka
Portal AnalitikaIzvor

"Policijski službenici Stanice granične policije i Ulcinj i carinski službenici Carinske ispostave Sukobin su juče, sa kolegama iz Albanije, na ZGP Sukobin – Murićani, 35 pakovanja sa 18 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank otkrili u vozilu albanskih registarskih oznaka, marke „Mercedes Benz S320“, kojim je upravljao D.K. Skank je bio sakriven u šupljinama vozila, u bankinama, ispod patosnica i u branicima", navodi se u saopštenju UP.

Takođe, D.K, koji je uhapšen, je sa vozilom i drogom predat službenicima albanske granične policije radi daljeg postupanja. 

Portal Analitika